Att vara en vape influenser

Tja! Karl här, en vape influense kille på 29 år från Bålsta, eller ja en liten ort precis utanför. Där ingenting händer. 

Många frågar mig, varför började du med vape, och frågan är så enkel att svara på. Och svaret är detsamma som 95% av alla som håller på med eciggs. 

Jag ville sluta röka, jag hade rökt i 10 år

Och provat alla metoder som finns där ute, till och med paralys. När inget funkade och viljan att sluta inte riktigt fanns där, så började jag leta nya alternativ. Jag googlade och frågade runt en hel del, till slut hamnade jag på en sida som handlade om elcigg. Jag läste på en massa innan jag bestämde mig för att leta rätt på en ecigg butik. 

Vape

Riktigt illa var det att den närmsta vape butiken låg flera mil bort. Men det stoppade mig inte, jag åkte dit en dag. Och det slutade med att jag var i butiken i 5 timmar! Jag kom hem med två eciggar, en miikin v2 och en strider. Stridern var för att sluta med tobaks ciggen, kör den med en mtl tank. Och min minikin var för molnens och smakens skull.

Det gick inte lång tid innan min vape sida på instagram

Började växa och jag fick på riktigt kort tid flera tusen följare. Och med tiden började jag träna på vape tricks, vilket gav ännu större följarbas. Jag har idag hållit på med rlcigg i 3 år, jag har hållit på med vape tricks i 2 år. Och mitt instagram konto ligger på 140 tusen följare.

Att vara en vape influenser har gett mig många fördelar, jag har fått börja jobba i den ecigg butik. Där jag köpte min första ecigg, jag har fått åka runt på en massa vape expon, mässor, träffar. Jag har till och med haft en meet and greet där jag var den man skulle träffa. Det var en sjukt cool upplevelse och det var över hundra stycken som kom bara för att träffa mig. 

Jag har en hel del sponsorer

och är med i Vgods team, ett team för vape tricksters främst. Sen finns det såklart nackdelar med att vara en vape influenser, eller ja,med att hålla på med elcigg i överlag. Man får en hel del negativ respons från människor runt omkring en, sådana som inte vet vad vape innebär. 

Men! Fördelarna bränner nackdelarna och det är bara att putta undan all negativitet.